Contact

Info

Asociația GO-AHEAD

Str. Stefan cel Mare nr 46, camera 1, Tunari
România, jud. Ilfov

Întrebări frecvente

Verifică secțiunea cu întrebări frecvente, iar în cazul în care nu ai găsit informațiile necesare, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de contact și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cui i se adresează portalul?

Portalul de dezvoltare personală este disponibil online pentru orice persoană interesată, fiind dedicat cu precădere profesorilor și consilierilor școlari dar și părinților, studenților sau elevilor care vor să se dezvolte.

Care sunt beneficiile creării unui cont în platformă?

Având un cont în platformă ai acces rapid la toate resursele încărcate în bibliotecă, poți încărca documente și materiale în pe platformă, ai acces la discuțiile din forumul creat în cadrul portalului, poți solicita suport din partea consilierilor școlari implicați în proiect și te poți înscrie la evenimentele pregătite pentru membrii portalului.

Cine poate publica materiale/articole în PORTAL?

Pentru a putea publica materiale/articole pe portalul de dezvoltare personală, utilizatorii (în mod deosebit cadre didactice, consilierii școlari și/sau specialiști în domeniui) trebuie să-și creeze un cont în platformă și să bifeze opțiunea Vreau să fiu creator de conținut pe portal (publicarea de resurse și materiale utile). Rolul de creator de conținut va fi acordat doar după verificarea și validarea prealabilă a utilizatorului.

Ce tipologie de conținut poate fi publicată?

Creatorii de conținut pot încărca pe platformă doar documente, articole, materiale din următoarele categorii ale domeniului dezvoltării personale: Cerințe Educaționale Speciale, Consiliere Școlară, Bullying, Coaching și dezvoltare personală, Educație Formală, Educație Nonformală. Aceste materiale pot reprezenta resurse educaționale dezvoltate prin proiect, resurse deschise pe tema dezvoltării personale în mediul educațional, resurse realizate de cadrele didactice sau consilierii școlari, etc, în baza experienței și expertizei proprii, cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Pot adăuga categorii noi de conținut și resurse?

Pentru adăugarea unei noi categorii de conținut în portal este necesar să solicitați adăugarea acesteia de către administrator prin transmiterea unui email la adresa formare@go-ahead.ro. Noua categorie propusă spre introducere trebuie motivată de către dumneavoastră precum și evidențiată relevanța sa pentru dezvoltarea personală în mediul educațional.

Cum pot accesa serviciul de consiliere?

Pentru a accesa secțiunea de consiliere, este necesar să fii autentificat pe portal. Astfel, cadrele didactice pot adresa solicitări de ajutor de specialitate către specialiști în consiliere și dezvoltare personală respectiv către psihoterapeut, acolo unde cazul prezentat necesită sprijinul acestuia din urmă. Portalul permite anonimizarea datelor cazului/pacientului, toată comunicarea fiind astfel protejată, la rezolvarea cazului putând contribui mai mulți specialiști fără a cunoaște identitatea persoanei/persoanelor supuse analizei.